Ravioli Quattro Formaggi

de bianca92 in Paste, 20 Sep 2013 | 7157 vizualizari

 

Aveti pofta de ceva bun cu multa branza?

 

INGREDIENTE

  • 250 gr Ravioli
  • 100 gr unt
  • 2 linguri ulei
  • 200 ml smantana
  • 100 gr gorgonzola
  • 100 gr mozzarella
  • 100 gr cascaval
  • 100 gr parmezan
  • sare (dupa gust)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli Quattro Formaggi:

Se pun ravioli la fiert conform indicatiilor de pe pachet.

Intre timp taiem cubulete cascavalul, gorgonzola si mozzarella, iar parmezanul il razuim.

Dupa ce s-au fiert ravioli, le strecuram si pregatim sosul: intr-o oala punem untul si uleiul la incins. Dupa ce s-a topit tot untul adaugam smantana. Cand incepe sa fiarba adaugam toate cele 4 feluri de branza ( gorgonzola mozzarella si cascavalul cubulete precum si parmezanul razuit). Amestecam continuu pana se topesc toale cele 4 feluri de branza apoi se adauga ravioli in acest sos. Se amesteca bine si se adauga sare dupa gust.

Se serveste cald cu putin parmezan ras deasupra.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli Quattro Formaggi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

ieri la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

ieri la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ravioli cu caşcaval la cuptor