Budinca de paste din "resturi"!

de Panacris in Paste, 2 Aug 2012 | 4219 vizualizari

 

Intotdeauna imi ramane cate o lingura sau doua dintr-un fel de mancare, si imi pare tare rau sa o arunc! Asa ca, dupa o raita prin frigider, am creat o budinca extraordinara!:)

 

INGREDIENTE

  • paste 300 g,
  • ghiveci de legume 3 linguri,
  • legume gratinate (dovlecei, vintete si rosii) 3 linguri,
  • oua 3 bucati,
  • telemea 3 linguri,
  • lapte 300 ml,
  • parizer 300 g,
  • cascaval ras 3 linguri,
  • ulei de masline 3 linguri,
  • margarina ptr uns tava,
  • pesmet auriu.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paste din "resturi"!:

Pastele se fierb conform instructiunilor, apoi se trec sub un jet de apa rece.

Intre timp se taie bucatele parizerul, se prajeste usor in ulei de masline. Se tapeteaza un vas termorezistent cu margarina si pesmet. Pastele se amesteca usor cu parizerul, ghiveciul de legume (vezi reteta aici: http://www.bucataras.ro/retete/lecso-34892.html), cu legumele gratinate (vezi reteta aici:http://www.bucataras.ro/retete/ciocanele-de-pui-cu-dovlecei-vinete-si-rosii-34913.html).

Ouale se bat energic, se adauga laptele si branza rasa, amestecandu-se usor pana se inglobeaza toate ingredientele. Se adauga amestecul de oua la cel de paste, se incorporeaza usor si se rastoarna in tava tapetata, presarandu-se cascavalul deasupra. Se pune la copt, in cuptorul preincins, cca. 20 de minute la 200 grade sau foc mediu.

Va asigur ca iesit o "nebunie" de budinca! :)

TIPS-URI

1

parizerul se poate inlocui cu orice fel de sunca

2

se mai pot adauga ciuperci si masline dupa gustul fiecaruia

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste din "resturi"!" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

mihaelar63 1

02.08.2012, 13:20

Bravo spui lucrurilor pe nume si reteta mea de parpadelle era tot cu ,, resturi ''.

Sunt adepta conceptului ,, nimic nu se pierde , totul se transforma''

iry-gabriela 1

03.08.2012, 16:52

vezi ce bine cand mai ramane ceva si se poate folosi

gaby_gabytza 1

03.08.2012, 17:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu foi de napolitane si crema de biscuiti - Gustoasa si spornica

de laura_n 7

ieri la 14:59

Pilaf de orez cu legume, pipote si inimi de pui, in sos de rosii - Reteta gustoasa si economica

de vasimur 4

pe 06.11 la 10:16

Cheesecake Dubai: Desertul delicios, cu aromă orientală

pe 06.11 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca cu paste, branza si ton