Se framanta aluatul cu cele 2 oua si faina cat cuprinde si se da la frigider pentru 1 ora.
Intre timp marinam carnea taiata cubulete cu sos de soia, vin ,usturoi si condimente , o tinem la rece cam 1 ora.
Scoatem carnea si o pregatim intr-o tigaie teflonata pana se patrunde bine ,o gatim in zeama in care a stat la marinat.
Din aluat intindem o foaie subtire ca de taitei si taiem fasii cam de 3 cm latime depinde de cata rabdare aveti sa-i migaliti.eu i-am facut mai mari .
Cu o pensula imbibata in apa ungem o fasie ,apoi formam gramajoare de carne ,iar cu o alta fasie acoperim.Presam in jurul fiecarei gramajoare si taiem ,pentru aspect e fain cu o rotita zimtata (eu nu am avut)
Sosul:punem putin ulei in care calim intai condimentele pentru un gust mai intens (in afara de piper si sare) apoi ceapa tocata ,sucul de rosii , clocotim 3-5 minute, saram si piperam.
Inainte de servire tragem ravioli prin unt incins .