Rata cu masline

de luminita20_2006 in Rata, 26 Feb 2011 | 17007 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpe rata
  • 200 gr masline
  • 1 ceapa
  • 1 lingura bulion
  • 100 ml vin
  • 200 ml apa
  • sare, piper
  • cimbru foarte putin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rata cu masline:

Se incinge o tigaie se pune un pic de ulei ,apoi dupa ce s-a incins se pune carnea de rata, se prajeste un pic pe o parte, se intorc pe partea cealanla, se pune capacul si se da la foc mic. Cand carnea lasa apa  se pune ceapa taiata cubulete si se lasa sa se inabuse

peste 20 min se pune vinul si apa si se lasa sa fiarba. Cand e aproape gata carnea se pun maslinele, cimbru si bulionul. Se lasa sa fiarba pana e gata carnea.

Se serveste cu garnitura de orez, cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rata cu masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

marcela1979 1

27.02.2011, 09:57

ce bun e imi place rata

aziz 1

27.02.2011, 10:09

delicios

luminita20_2006 1

27.02.2011, 13:20

rata e de la tara dar e foaaarte buna , imi place mult reteta asta o facea mamaia

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de rata cu sos de portocale