Rasol de vita in sos de ceapa

de Bya Ralu in Vita, 11 Dec 2014 | 7475 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1-2 bucati rasol de vita cu os
  • 2-3 cepe rosii
  • 1/2 ardei gras
  • 2 catei de usturoi
  • 50 ml vin rosu
  • Ulei de masline
  • 1 cutie de rosii cuburi
  • unt
  • vegeta,piper,cimbru
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de vita in sos de ceapa:

Rasolul de vita se pune intr-o cratita cu apa la fiert(eu am facut o ciorbita) timp de 1 h- 1.30 h .

Ceapa se toaca marunt,ardeiul se taie cuburi ,se pune unt si se pun la calit 5 minute.

Se stinge cu vinul rosu,se lasa pana cand se evapora alcoolul si se adauga cutia de rosii cuburi si usturoiul tocat marunt.

Se lasa la foc mic,sa scada zeama,se adauga bucata de vita si se mai comleteaza cu zeama din supa in care a fiert.

Cand este gata se presara patrunjel proaspat.

TIPS-URI

1

se serveste cu garnitura de orez

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de vita in sos de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rasol de vita cu morcovi la cuptor in sos de bere neagra