Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Bucatile de rasol le-am sarat si piperat si le-am lasat la frigider de seara pana dimineata. Intr-o oala am pus apa si am pus bucatile de rasol la fiert, fara sa curatam rasolul de sare si piper, din cand in cand mai luam spuma de pe carne.
Separat facem un sos din usturoiul curatat si pisat, vin, ulei, sare, piper, foi de dafin. Dupa ce a fiert carnea o scoatem la scurs in strecuratoare, fiecare bucata de rasol o trecem prin sosul facut si le asezam in tava cuptorului unde mai adaugam putina apa, ulei si vin. Lasam la cuptor pana se rumenesc.
Putem face orice garnitura.
Pofta buna.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola