Rasol de cod cu cartofi noi

de vero_closca in Peste, 27 Iun 2010 | 5620 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg cod
  • 500g cartofi noi mai mici
  • 1 ceapa
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 ardei
  • sare
  • piper
  • 1 galbenus de ou
  • 50 ml ulei
  • 1 capatana mica de usturoi
  • 1 legatura patrunjel sau marar verde
  • sucul de la o lamaie
  • putin chilli(sau boia iute)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de cod cu cartofi noi:

speli pestele si legumele.cartofii ii pui la fiert in apa cu foarte putina sare.in alta oala pui ardeiul ,ceapa,radacina de patrunjel,piper,chilli si sare si lasi sa fiarba.cand sunt pe jumatate fierte adaugi codul portionat si-l fierbi 10 minute.scoti codul pe un platou.cartofii ii curati de coaja si-i asezi langa peste.uleiul,usturoiul,galbenusul,sucul de lamaie,patrunjelul verde ,sarea si piperul le mixezi si obtii un sos delicios.daca e prea gros il diluezi cu suc de lamaie.torni peste peste si cartofii,presari putin chilli si servesti.este o mancare usoara!

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de cod cu cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Peste umplut cu creveti