Chiftele de peste

de Lau in Peste, 5 Apr 2013 | 5829 vizualizari

 

Este pentru prima data cand fac chiftele de peste si chiar ne-au placut,

 

INGREDIENTE

  • 800 g file de macrou
  • 3 cartofi
  • 2 morcovi
  • 3 felii de paine
  • 5 catei usturoi
  • marar verde
  • sare
  • piper
  • pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de peste:

Cartofi si morcovi se curata si se fierb cat sa intre furculita in ei in apa cu sare,

Cand au fiert se scurg bine de apa si se lasa sa se raceasca,

Trecem prin robotul de bucatarie legumele si pestele,

Feliile de paine le inmuim in apa si le stoarcem bine,

Intr-un vas adaugam painea,legumele si pestele maruntit,mararul tocat,usturoiul pisat,condimente dupa gust si amestecam bine,

Cu mana uda formam chiftelutele si le trecem prin pesmet(eu am avut pesmet facut din paine)

Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor cca 30 min pana se rumenesc frumos

TIPS-URI

1

eu am facut si prajite in ulei

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (23)

Lau 1

05.04.2013, 21:16

mihaelar63 1

06.04.2013, 15:19

Foarte gustoase !!!

Lau 1

06.04.2013, 16:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crochete de peste cu legume