Quesadillas umplute cu legume coapte si mozzarella

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 9 Dec 2018 | 7455 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa rosie
  • 1 dovlecel
  • 1 lingurita piper Cayenne sau Chipotle
  • 1 ardei rosu
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 1/2 legatura patrunjel
  • sare, piper
  • 1 lime
  • 1 rosie
  • 2 linguri maioneza
  • 4 tortilla
  • 125 grame mozzarella
  • 50 grame rucola
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quesadillas umplute cu legume coapte si mozzarella:

Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius.

Se taie 1/2 din ceapa si ardeiul julienne, iar dovlecelul in jumatate longitudinal, apoi in felii subtiri.

Se amesteca legumele cu oregano, sare, piper si putin ulei de masline si se transfera pe o tava potrivita pentru cuptor. Se coc 12-15 minute, pe raftul din mijlocul al cuptorului. 

Intre timp, se toaca restul de ceapa marunt, rosia in cuburi mici, iar patrunjelul se toaca. Se amesteca intr-un bol impreuna cu 1/2 din sucul de lime, sare si piper. 

Se amesteca maioneza cu piperul Cayenne. 

Se incalzeste o tigaie fara ulei la foc mediu spre mic. Se ung tortillas pe una din fete cu ulei. Celelalte fete se ung cu maioneza. Se aseaza 3/4 din cantitaea de legume coapte pe 2 dintre ele, pe partea unsa cu maioneza, apoi branza rupta in fasii. Se inchid cu restul de tortillas cu partea unsa cu ulei spre exterior. Se prajesc pe ambele parti, 6-8 minute, pana devin crocante. Se taie in sferturi. 

Separat, se amesteca restul de legume cu rucola, restul de suc de lime, sare, piper si ulei de masline si se serveste cu quesadillas crocante si salata de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Quesadillas umplute cu legume coapte si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Legume in sos de smantana