Mancare de spanac

de Teo in Mancaruri de legume, 27 Mar 2011 | 5297 vizualizari

 

...o gura de ozon !

 

INGREDIENTE

  • 1 kg spanac
  • 4 cepe
  • 1 lingura delicat
  • 1 cana  lapte
  • 1 lingura faina
  • 2 catei de usturoi
  • 1 pahar ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de spanac:

Dupa ce am curatat si spalat spanacul, il punem la fiert intr-o oala cu 0.5l apa.

Dupa 15 min. stingem focul ;

Curatam ceapa si calim impreuna cu zeama de la spanac si ulei;

Turnam spanacul peste ceapa calita, adaugam si usturoiul.

Dizolvam lingura de faina in ceasca de lapte si turnam peste spanac.

Mai lasam sa clocoteasca 5 min si stingem focul.

Adaugam delicatul si e gata!

TIPS-URI

1

In loc de lapte,se poate dizolva faina de zeama de spanac ;mie mi s-a parut mai gustos cu lapte

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Cris2711 1

20.07.2011, 12:30

asa este

Bunica 1

29.08.2011, 00:14

Astazi este sarbatoare mare...Cuv. Teodora.La multi ani sa ai parte de bucurii si sanatate alaturi de cei dragi ! Si sa fii o soacra buna !

Bucataras 1

04.09.2011, 09:09

Casa de piatra Lianei!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Clatite cu spanac (Crespelle di spinaci) in sos de iaurt cu menta