Purcelus fals

de yammy in Piine, 1 Dec 2009 | 8745 vizualizari

 

O varianta de purcelus pt vegetarieni

 

INGREDIENTE

      500g faina 14 gr drojdie uscata 1 lingurita sare 1 lingurita zahar 5 linguri ulei de masline 250 ml lapte SAU apa Umplutura: mazare fiarta cartofi fierti smantana 3 oua fierte 1 ou crud branza/ cascaval ceapa calita
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Purcelus fals:

-drojdia si zaharul se dizolva in cateva linguri de lapte caldut
-se pune faina intr-un castron se adauga uleiul si sarea
-laptele si drojdia dizolvata se framanta bine
-se unge planul de lucru cu ulei si se intinde aluatul
-se pune peste aluat umplutura, pe mijlocul umpluturii se pun de-a lungul jumatatii de oua...se ruleaza si se modeleaza purcelusul
-Se da la cuptor pana ce purcelusul este rumen:)

Umplutura:
-cartofii se maruntesc in cubulete, se amesteca cu mazarea, branza, ceapa calita si un ou fiert taiat, se adauga smantana, condimente si un ou batut. Se amesteca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Purcelus fals" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]