Branza de capra o amestecam cu smantana, usturoiul pisat sau taiat marunt si cimbru tocat.
Pulpele de pui le taiem pe jumatate si le condimentam cu sare, piper si boia. Desprindem usor pielea, creand astef el un buzunar. Umplem "buzunarul" cu amestecul de branza.
Ungem o tava cu ulei apoi asezam pulpele si le acoperim cu capac sau folie de aluminiu.
Dam la cuptor la foc potrivit ~ 30 de minute apoi scoatem folia si le mai lasam 15 minute, ca sa se rumeneasca.
Pentru garnitura (inspirata de aici) spalam cartofii, ii curatam apoi ii taiem in sferturi sau felii mai goase. Punem sarea de mare si amestecam bine.
Restul ingredientelor le punem intr-un vas inalt si le mixam cu mixerul vertical pana devin pasta. Ungem cartofii cu pasta obtinuta.
Tapetam o tava cu hartie de copt (sa fie mai multa) si punem cartofii in tava. Acoperim cartofii cu surplusul de hartie sau ii putem acoperi cu folie de aluminiu.
Dam la cuptor, la foc potrivit ~40 de minute, dupa care desfacem hartia si ii mai lasam 15 minute la cuptor.
Am servit pulpele de pui impreuna cu cartofii si salata.