Cordon bleu

de MotanLaOale in Pui, 15 Mai 2014 | 58944 vizualizari

 

La cererea fiului meu am facut.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 100 g bacon feliat
  • 100 g sunca pui
  • 150 g cascaval feliat Delaco
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • vegeta
  • piper
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu:

Pieptul de pui se taie felii si se bat intre folie alimentara cu ciocanul de snitele pana se subtiaza bine.

Pe felia de piept se pune bacon, sunca, cascaval si se ruleaza strans ca la sarmale. Daca se desfac, se pot folosi si scobitori. La mine au stat rulate si nu a fost nevoie de scobitori.

Dupa ce sunt facute toate rulourile se presara cu vegeta si piper pe toate partile si se pun in frigider pentru 30 minute ca sa se fixeze la rece.

Ouale se bat bine cu sare si piper intr-o farfurie, iar faina si pesmetul se pun fiecare in cate o farfurie.

Dupa ce s-au intarit in frigider se ia cate un rulou si se da prin faina, prin ou si prin pesmet.

Trebuie insistat sa fie bine invelite in pesmet pe toate partile.

Se pun la prajit in ulei incins si se intorc pe toate partile.

Cand sunt rumenite frumos se scot pe prosop de hartie.

Se servesc calde cu garnitura si salata sau reci feliate ca aperitiv.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Focul trebuie sa fie mediu ca sa se faca si in interior rulourile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
"Cordon bleu" cu sos de ciuperci