O mâncare foarte gustoasă. Cine dorește, poate pune pulpele de pui întregi.
Din ingredientele de mai jos au rezultat 4 porții.
Se spală bine pulpele. Se curăță ceapa și usturoiul și se spală.
Se taie ceapa mărunt, la fel și usturoiul.
Se toarnă ulei într-o cratiță, se pune ceapa la prăjit, până ce se înmoaie, moment în care se adaugă usturoiul. Se omogenizează și se pun pulpele și se lasă până ce se albesc puțin, pe ambele părți.
Se adaugă apă și se lasă să fiarbă. Se amestecă mereu ca să nu se prindă de fundul cratiței. Când a scăzut apa, se adaugă sare, piper și boia dulce, după gust.
Friptura de pulpe superioare de pui se poate servi cu pilaf de orez, cu cartofi, natur sau piure și cu murături.
1
Uleiul să fie încins când puneți ceapa la prăjit
2
Gătiți pulpele la foc mediu spre mic, ca să nu le ardeți
3
Amestecați mereu ca să nu se prindă de fundul cratiței