Pui cu usturoi la cuptor

de Brindusa in Pui, 6 Apr 2011 | 4668 vizualizari

 

Oricat m-am ferit toata iarna, raceala m-a ajuns si pe mine. Abia m-am ridicat din pat ca sa fac ceva de mancare pentru baietii mei.

 

INGREDIENTE

  • 3 copane de pui
  • 3 cartofi mari, curatati si taiati in 4
  • 15 catei de usturoi, necuratati
  • 3 linguri ulei de masline
  • 50 ml apa
  • sare, piper dupa gust
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu usturoi la cuptor:

  • Incalzeste cuptorul la 200 C
  • Pune intr-o tava puiul, cartofii si usturoiul
  • Toarna apa, stropeste cu uleiul si presara sare si piper
  • Coace in cuptor, pe gratarul din mijloc, 15 minute
  • Pentru urmatoarele 15 minute muta tava mai sus, ca sa se aureasca frumos. 
  • Scoate usturoiul din coaja si paseaza-l impreuna cu putin din uleiul din tava.
  • Serveste cate 1 copan de pui cu 4 bucati de cartofi si putin sos de usturoi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu usturoi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

deyutzky 1

07.04.2011, 17:45

arata binee ...insanatosire grabnica

Brindusa 1

07.04.2011, 18:24

Mersic pentru urari. Acum sunt muult mai bine.

mamaieelena 1

08.04.2011, 09:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut si rumenit