Pulpe la cuptor cu garnitura de cartofi si salata

de Bucataras Monica in Pui, 21 Iul 2013 | 4402 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 4 catei usturoi
  • 5-6 ciuperci
  • sare
  • piper
  • delicat
  • 1-2 ardei gras
  • 4 pulpite de pui
  • Petru salata:
  • 4-5 rosii
  • 2-3 castraveti
  • 2 fire ceapa
  • 1 fir usturoi
  • sare
  • piper
  • 1 ardei gras
  • patrunjel
  • ulei
  • otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe la cuptor cu garnitura de cartofi si salata:

Se curata legumele,se spala,se taie si se aseaza bucatele potrivite intr-o tava unsa cu putin ulei. Peste acestea se pun pulpele asezonate cu sare,piper,delicat,cimbru si putin ulei. Se stropesc cu putin vin si sa lasa la cuptor cca 35-40 min. (depinde de cuptor)

Salata: Se spala legumele si se taie cubulete sau fasii,se asezoneaza cu  ulei,otet,sare si piper dupa gust! Pentru o aroma mai deosebita se toaca cateva fire de patrunjel .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe la cuptor cu garnitura de cartofi si salata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui in sos de rosii aromat