Pulpe de pui marinate in bere la cuptor cu legume

de Bya Ralu in Pui, 17 Mar 2018 | 6565 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 bucati pulpe de pui
  • 1/2 bere ursus blonda
  • legume congelate
  • ulei de masline
  • apa
  • vegeta/ghimbir/piper negru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui marinate in bere la cuptor cu legume:

Pulpele se cresteaza, se clatesc sub jet de apa si se pun intr-un castron.

Le condimentam si le acoperim cu bere. Se acopera cu o farfurie si se dau la frigider pentru 2 ore.

Intr-o tava de ceramica punem legumele congelate, pulpele de pui deasupra, condimentam si turnam berea in care s-au marinat. Se stropesc cu ulei de masline, se acopera pentru cu folie de aluminiu, se da la cuptor pentru 30-40 minute.

Se inlatura folia, se intorc pulpele si se lasa pana cand se rumenesc se mai completeaza cu apa daca mai este nevoie).

Se servesc cu castraveti murati sau sos de mujdei cu smantana!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui marinate in bere la cuptor cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu fasole verde, la punga