Pulpele de pui se bat usor cu ciocanul de sntele,se spala si apoi se pun intr-un vas in care adaugam apa cat sa le cuprinda .putina sare si dam apoi la foc unde tinem circa 10 min .In acest timp avem grija sa indepartam cu ajutorul unei spumiere spuma care se formeaza.Scoatem carnea cu ajutorul unei spatule pe o farfurie.In timp ce carnea este la fiert facem urmatorul amestec intr-un bol: sare,piper,oregano,cascavalul ras,ardeiul taiat cubulete mici si uleiul.Amestecam bine si ungem cu acest amestec fiecare bucata de carne pe partea interioara apoi rulam.Taiem foietajul in patrate de circa5/5 cm.Imbracam fiecare rulou de carne umpluta in foietaj,il ungem cu ou batut si apoi tavalim prin susan.
Cand toate sunt imbracate in hainute...............hihihi.............le asezam intr-o tava captusita in prealabil cu hartie pergament.
Dam la cuptor si tinem pana cand foietajul prinde o culoare galben-maronie iar apoi scoatem din cuptor.
Se servesc ca aperitiv atat calde cat si reci.