Cartofi cu smantana

de Ramonaky in Aperitive / Garnituri, 1 Iun 2010 | 15999 vizualizari

 

Sunt extraordinari de buni si nu zic asta doar pt ca sunt facuti de mine..:D va invit sa-i incercati :)

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi mari
  • 3 oua
  • 200 ml smantana
  • o legatura de marar
  • cascaval
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu smantana:

Curatam cartofii,ii spalam si ii taiem in cuburi mari.

Punem cartofii la fiert pt 10-15 min (nu ii fierbem de tot)

Intr-un bol, batem bine ouale, peste ele punem smantana,cascavalul ras,sare si piper si o mana de marar tocat si le amestecam bine.

Intr-o tava unsa cu ulei sau margarina / unt, punem cartofii scursi de apa.

Deasupra lor se toarna amestecul de oua cu smantana.

Se baga la cuptor pt aprox 50 min,la 180-200 de grade.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Bucataras Medi 1

02.06.2010, 08:43

si putin rumeni asa cum imi plac mie.................

Julie 1

02.06.2010, 08:57

Arata tare bine!

Crista_Luca 1

02.10.2010, 11:21

arata delicios!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tortilla cu sunca