Pulpe de pui pe pat de sare

de bursulica in Pui, 18 Mar 2012 | 20918 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe intregi de pui
  • sare dura
  • cartofi
  • piper
  • curry
  • oregano
  • busuioc
  • boia sau chili
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui pe pat de sare:

Se pregateste tava: hartie cerata si un strat de aproximativ 1 cm sare dura.

Pulpele de pui se condimenteaza (piper, curry, oregano, busuioc, boia sau chili. Se aseaza pe patul de sare alaturi de cartofi in coaja, taiati in 2-4. Deasupra cartofilor se poate presara oregano.

Punem tava in cuptor, dupa primele 30 minute intoarcem pulpele si cartofii. Dupa coacere se va curata excesul de sare de pe carne si cartofi.

TIPS-URI

1

Atentie: nu e nevoie sa punem sare peste alimente deoarece se vor sara de pe patul de sare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pe pat de sare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Alheira cu cartofi crocanti