Friptura picanta si cartofi crocanti

de Zamfira in Pui, 21 Oct 2012 | 4138 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 5-6 cartofi
  • 4-5 catei de usturoi
  • condimente: curry, busuioc, praf de chili, busuioc, sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura picanta si cartofi crocanti:

Spalam pulpele de pui (le crestam putin pentru a se patrunde mai usor la coacere, dar si pentru a patrunde aromele mult mai bine in carne), le condimentam si presaram cu mult usturoi pisat. Lasam pulpele la macerat 1-2 ore. Curatam si spalam cartofii, ii taiem in patru si presaram putin din condimentele de la carne, adaugam sare si piper. Carnea impreuna cu cartofii ii asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt sau ii punem intr-o punga pentru copt. Timp de coacere: cel putin 1 ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura picanta si cartofi crocanti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu lămâie