Pulpe de pui pe pat de legume

de georgeta_v in Pui, 7 Ian 2014 | 4833 vizualizari

 

rapida,usoara si hranitoare

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui,4 bucati
  • amestec mexican 500 g
  • usturoi 3-4 catei
  • sare
  • piper
  • boia
  • ulei masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui pe pat de legume:

Intr-un vas yena punem amestecul mexican (congelat), peste care asezam pulpele care se impaneaza cu usturoi si se condimenteaza. Se adauga ulei de masline si un pic de apa. Vasul se acopera si se pune la cuptor timp de 30 minute. Cand sunt aproape gata, se inlatura capacul si se mai tin la cuptor 5-10 minute

O reteta simpla si rapida.Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu dovlecei si cartofi noi