Pulpe de pui in sos de gutui

de MotanLaOale in Pui, 30 Oct 2011 | 5061 vizualizari

 

Inspirat de Oana si fiind un fan al gusrului de gutuie am incercat si a iesit foarte bun.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe superioare de pui
  • 2 gutui mai mici
  • 2 linguri pasta tomate
  • rozmarin
  • 1 lingura de ulei de masline
  • 1 lingurita de zahar
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in sos de gutui:

Pulpele se curata si se spala bine.

Intr-un vas de iena se pune o lingura de ulei de masline si se pun pulpele in el.

Se presara cu sare si roxmarin.

Gutuile se spala se taie felii si se pun langa pulpe.

Se dizolva pasta de tomate in 250ml apasi se toarna peste carne.

Se pune zaharul si sare daca este cazul.

Se introduce in cuptor 40-50 minute pana se face carnea si se rumeneste frumos.

Se consuma calda dar este buna si rece.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in sos de gutui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu gutui