Simplu...si bun!
Spalam varza bine asta in cazul in care este foarte sarata, la mine nu a fost nevoie .
O tocam marunt din cutit, si o lasam la scurs.
Punem uleiul in tava, apoi varza si apa cam pana pe la jumatate. O dam la cuptor si o lasam in jur de 1 ore si jumatate sa se caleasca, amestecand din jumatate in jumatate de ora sau din sfert in sfert de ora (in functie de cuptor) in ea de jos in sus.
O piperam si o saram dupa gust daca mai este cazul.
Pulpele le punem in ulei intr-o tava dupa ce le saram si le piperam adaugam putina apa si le dam la cuptor. Dupa 30 de minute adaugam si usturoiul zdrobit. Le mai lasam inca 30 de min sa fie aproape gata si le transferam pe patul de varza calita in tava.
Le mai dam la cuptor inca 30 de minute sa se rumeneasca frumos si sa se intrepatrunda gusturile.
Servim cu mare placere pentru ca alaturi de varza calita sunt delicioase.