Pulpe de pui'' imbracate'' in mustar frantuzesc si cus-cus cu cascaval

de Constelatialeu in Pui, 5 Iun 2013 | 3832 vizualizari

 

Nu prea stiam ce sa fac si am scos si eu din frigider ce mi-a picat la indemana.A fost bun ca nu mai este sau ne-a fost foame,inca nu m-am dumirit...

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui mai mari
  • 50-60 ml ulei de masline
  • 3 lingurite mustar frantuzesc cu bobite
  • 2 lingurite delicat
  • 5-6 catei de usturoi crud
  • 3-4 feli de lamaie
  • 150 g cus-cus
  • 150 g cascaval ras
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui'' imbracate'' in mustar frantuzesc si cus-cus cu cascaval:

Am curatat si spalat pulpele,le-am uscat cu un servetel.Intr-o farfurie am pus uleiul de masline,mustarul,delikatul si usturoiul maruntit,am omogenizat totul si am imbracat pulpele in acest amestec.Le-am lasat vreo 2 ore la frigider.Apoi le-am pus in cratita am turnat si restul de amestec din farfuria unde au stat pulpele si am adaugat o cana cu apa,le-am dat la cuptor cca 1 ora la foc moderat.Cand au fost gata,am taiat feliile de lamaie mai marunt si am mai lasat 10 min la cuptor.Le-am servit cu cus-cus fiert si cascaval ras.

Cus-cus-ul se adauga in apa care a inceput sa clocoteasca si le fierbem 6 min.Scurgem cus-cus-ul si presaram cascaval ras si sos de la friptura deasupra.

TIPS-URI

1

in apa in care fierbe cus-cus se adauga un pic de sare....

2

in cazul in care scade apa prea mult la pulpe mai adaugam,e bun si sosul lasat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui'' imbracate'' in mustar frantuzesc si cus-cus cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

pe 11.12 la 12:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu piept de pui si ciuperci