Pulpe de pui'' imbracate'' in mustar frantuzesc si cus-cus cu cascaval

de Constelatialeu in Pui, 5 Iun 2013 | 3984 vizualizari

COMENTARII (39)

Constelatialeu 1

05.06.2013, 21:45

Dia e impanata coasta?

diaconta 1

05.06.2013, 21:47

Daaaaaa,cu slaninuta ca asa se cade

roxana_simona 1

05.06.2013, 21:48

simona72 1

05.06.2013, 22:07

Vai ce bun!!!

nilgun 1

05.06.2013, 22:13

extraordinar

Merisor 1

05.06.2013, 22:20

Ce le-ai mai imbracat!

Constelatialeu 1

05.06.2013, 22:35

Merisor,a dat o ploaie rece cu bulcuci si-am zis sa nu le fie frig...

Dya Daniela Andrei 1

05.06.2013, 22:42

Alina26 1

05.06.2013, 22:56

ce bine arata!!! vreau si eu o portie!!!!

marcela1979 1

05.06.2013, 23:34

iau o pulpa de la tine

gaby_duceag 1

05.06.2013, 23:45

frumos si bun!

Satisfyyourcravings 1

06.06.2013, 12:14

Cred că voi încerca și eu rețeta de cus-cus.

mihaelar63 1

07.06.2013, 12:53

Bun-bun !!!

babi5 1

13.06.2013, 17:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui pane umplut cu cascaval