Pulpe de pui'' imbracate'' in mustar frantuzesc si cus-cus cu cascaval

de Constelatialeu in Pui, 5 Iun 2013 | 3640 vizualizari

COMENTARII (39)

Constelatialeu 1

05.06.2013, 21:45

Dia e impanata coasta?

diaconta 1

05.06.2013, 21:47

Daaaaaa,cu slaninuta ca asa se cade

roxana_simona 1

05.06.2013, 21:48

simona72 1

05.06.2013, 22:07

Vai ce bun!!!

nilgun 1

05.06.2013, 22:13

extraordinar

Merisor 1

05.06.2013, 22:20

Ce le-ai mai imbracat!

Constelatialeu 1

05.06.2013, 22:35

Merisor,a dat o ploaie rece cu bulcuci si-am zis sa nu le fie frig...

Dya Daniela Andrei 1

05.06.2013, 22:42

Alina26 1

05.06.2013, 22:56

ce bine arata!!! vreau si eu o portie!!!!

marcela1979 1

05.06.2013, 23:34

iau o pulpa de la tine

gaby_duceag 1

05.06.2013, 23:45

frumos si bun!

Satisfyyourcravings 1

06.06.2013, 12:14

Cred că voi încerca și eu rețeta de cus-cus.

mihaelar63 1

07.06.2013, 12:53

Bun-bun !!!

babi5 1

13.06.2013, 17:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pachetele cu pui - by Miha