Pulpe de pui cu sos de legume

de mirela0911 in Pui, 26 Mar 2011 | 5362 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 buc mica telina
  • 1 ceapa
  • 1 lgt pasta ardei
  • sare, piper
  • 1 lg faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu sos de legume:

Legumele se curata si se dau pe razatoarea mare. Se pun la calit in putin ulei. Se pune si pasta de ardei. Intr-un vas de yena se toarna legumele.

Pulpele se curata si se spala, se condimenteaza cu sare si piper si se aseaza pe patul de legume in vasul de yena. Se pune apa cat aproapre sa acopere pulpele si se da la cuptor pt aproximativ 1 ora.

Cand sunt gata, se scot pulpele si se pastreaza la cald pana preparam sosul.

Intr-un bol omogenizam 1 lg de faina cu putina apa, dupa care turnam peste sosul de legume ce a ramas in vasul de yena (vasul este pus pe plita de la aragaz) si se amesteca pana se leaga sosul. Se mai condimenteaza daca este cazul. 

Se serveste cu cartofi pireu sau cu ce doriti. Eu am optat pt paste fainoase.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu sos de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat - Rețeta delicioasă de casă

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in crusta de chipsuri