Pulpe de pui cu cascaval si menta

de mirela0911 in Pui, 13 Mar 2011 | 3877 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui
  • sare, piper, boia
  • 3 lg ulei
  • 1/2 pahar apa
  • felii de cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu cascaval si menta:

Se spala pulpele, se condimenteaza cu sare si piper si se pun intr-o tava. Se presara uleiul deasupra pulpelor, se pune boiaua si se da la cuptor tava acoperita cu folie de aluminiu pt aproximativ jumatate de ora (pana se patrunde bine carnea). 

Se ia folia si se da din nou la cuptor pt. a se rumeni frumos carnea. Inainte cu 10 minute de a se servi, se pune pe fiecare pulpa cate o felie de cascaval si se da din nou la cuptor pana se topeste bine cascavalul si se prelinge peste pulpe. 

Se aseaza pe farfurie alaturi de cartofi si se presara menta uscata bine maruntita.

Pofta buna! Este delicioasa!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu cascaval si menta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gyros de pui