Pui la borcan

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 18 Mar 2010 | 5226 vizualizari

 

l-am pus pe borcan pt k nu am vazut cand l-am cumparat k nu era intreg, ci am descoperit k era cam sexy :D asa k l-am pus pe borcan, in loc de sticla :))

 

INGREDIENTE

  • un pui
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • ulei
  • un borcan
  • apa
  • o cratita
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la borcan:

se spala puiul bine se condimenteaza, se unge cu ulei si se pune pe borcan cu interiorul deasupra borcanului, in care am pus apa pana la jumatate, iar pe dansul pui cu tot cu borcan l-am pus intr-o cratita in care am umplut-o pe jumatate cu apa si dam la cuptor pana se rumeneste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la borcan" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

Dana Cristea - pusikmea 1

19.03.2010, 12:00

rocsi ms

Dana Cristea - pusikmea 1

19.03.2010, 12:01

ela, intr-adevar ef bun si la borcan

Dana Cristea - pusikmea 1

19.03.2010, 12:03

nadina si eu fac de obicei pe sticla, dar acum nu m-am uitat bn la ce am cumparat, nu era puiul intreg si am improvizat, in loc de sticla am pus borcan, pt k vruiam neaparat sa-l pap asa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu mustar si cartofi Hasselback