Mi-am luat inima-n dinti si am facut o mancare combinata la cuptorul cu halogen. Sa vada Costel ca nu mi l-a luat degeaba =))))
Pulpele se spala , apoi se detaseaza ciocanelul de restul pulpei. Stropim cu sos de soia, condimentam cu putina boia dulce, ghimbir si piper. Pentru aroma deosebita, presaram si verdeturi italiene de la Kotanyi. Cele 4 bucati de carne le-am pus la fript in cuptorul cu halogen, pentru 15 minute la 180 grade, apoi le-am intors pe cealalta parte.
Cartofii taiati bucati groase i-am fiert pe jumatate in apa cu sare, apoi i-am scurs, i-am stropit cu ulei de masline si i-am presarat marar si verdeturi italiene de la Kotanyi .
Ciupercile le-am spalat, le-am curatat de coaja si le-am presarat cu putina sare, iar impreuna cu cartofii le-am asezat in jurul pulpelor partial rumenite. Am pornit cuptorul pentru inca 25 minute, la 180 grade.
La final, pulpele erau crocante la suprafata, dar suculente in interior; nu s-au uscat deloc , dar nu au ramas nici crude.
Multumesc, sotule, pentru cuptor! :X =)))
1
Cartofii se fierb putin inainte de a fi pusi in cuptor, pentru a nu ramane cruzi ( Acest tips l-am preluat de la Radu Popovici )