Pulpe de pasare, la cuptorul cu halogen- Reteta numarul 200!

de Ina in Mancaruri cu carne, 22 Mai 2011 | 7415 vizualizari

 

Mi-am luat inima-n dinti si am facut o mancare combinata la cuptorul cu halogen. Sa vada Costel ca nu mi l-a luat degeaba =))))

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi mari
  • Ciuperci proaspete
  • Verdeturi  italiene  Kotanyi
  • Marar tocat
  • O lingura ulei de masline
  • Boia
  • Piper
  • Ghimbir 
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pasare, la cuptorul cu halogen- Reteta numarul 200!:

 Pulpele se spala , apoi se detaseaza  ciocanelul  de restul  pulpei.  Stropim cu sos de soia, condimentam cu putina boia dulce, ghimbir si piper.  Pentru aroma deosebita, presaram si verdeturi italiene de la Kotanyi.  Cele 4 bucati de carne le-am pus la fript in cuptorul cu halogen, pentru 15 minute la 180 grade, apoi le-am intors pe cealalta parte. 

 Cartofii  taiati bucati groase i-am fiert pe jumatate in apa cu sare, apoi i-am scurs, i-am stropit cu ulei de masline si i-am presarat  marar si  verdeturi  italiene de la Kotanyi  .

 Ciupercile le-am spalat, le-am curatat de  coaja si le-am presarat cu putina sare, iar impreuna cu cartofii le-am asezat in jurul pulpelor partial rumenite.  Am pornit cuptorul pentru inca 25 minute, la 180 grade.  

 La final, pulpele erau crocante la suprafata, dar suculente in interior; nu s-au uscat deloc , dar  nu au ramas nici crude. 

Multumesc, sotule, pentru cuptor!   :X =)))

 

TIPS-URI

1

Cartofii se fierb putin inainte de a fi pusi in cuptor, pentru a nu ramane cruzi ( Acest tips l-am preluat de la Radu Popovici )

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pasare, la cuptorul cu halogen- Reteta numarul 200!" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (48)

deyutzky 1

29.05.2011, 12:19

felicitariii si la mai multe retete!

horia 1

06.07.2011, 08:49

imi place!!!!!!! iti multumesc ptr. aprecieri si-ti doresc sa ajungi la reteta cu nr. 1.000.000.

Ina 1

06.07.2011, 17:05

Multumesc frumos, Horia!
La ce aprecieri te referi?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi aurii cu rulada din piept de curcan