Pulpe de curcan la cuptor

de Bya Ralu in Curcan, 4 Ian 2013 | 32854 vizualizari

 

cred ca e pentru prima data cand pap pulpe de curcan...sunt delicioase:D

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de curcan
  • 1 morcov
  • ulei de masline
  • 1 catel de usturoi
  • 1 cana vin alb
  • vegeta,cimbru,curry,putin maghiran
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de curcan la cuptor:

Se cresteaza pulpele, adaugam cate 1 bucata de usturoi, le punem intr-un castron, le stropim cu ulei de masline, le asezonam cu condimente si punem putin vin alb. Le lasam la rece la macerat timp de 2 ore.

Se aseaza intr-un vas termorezistent morcovul taiat rondele,i ar pulpele deasupra patului de morcovi. Adaugam putin ulei de masline, 1 pahar de apa si vinul. Se lasa la cuptor cu capac 30 minute, dupa care le mai lasam 30 minute sa se rumeneasca fara capac.

Se servesc cu legume sote si salata de sfecla rosie

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de curcan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de curcan la cuptor