Pulpe de curcan la cuptor

de Bya Ralu in Curcan, 4 Ian 2013 | 32855 vizualizari

COMENTARII (23)

MotanLaOale 1

04.01.2013, 23:22

Zamfira 1

04.01.2013, 23:22

hmmm ce bunatate si ce joc de culori, bravooo!!!

Bya Ralu 1

04.01.2013, 23:26

vladimir

Bya Ralu 1

04.01.2013, 23:26

zamfira multumesc

- Andreea - 1

04.01.2013, 23:38

ma abonez la masa...

Doralinda 1

04.01.2013, 23:42

Rocsi 1

04.01.2013, 23:44

Ce bune..Sa mai faci si duminica sa vin la masa, ca maine e post si nu pot

Bya Ralu 1

04.01.2013, 23:56

te astept caroline

Bya Ralu 1

04.01.2013, 23:56

doralinda

Bya Ralu 1

04.01.2013, 23:57

rocsi te astept duminica

Doralinda 1

05.01.2013, 01:11

Pai iarasi e post?!?

oO_ acnA _Oo 1

05.01.2013, 02:44

alilianaa 1

05.01.2013, 08:37

Ajunul Bobotezei- deci post!

adry88 1

05.01.2013, 11:22

foarte bun

Bya Ralu 1

05.01.2013, 11:36

mamaieelena 1

05.01.2013, 12:24

buneee

Bya Ralu 1

05.01.2013, 13:07

Lau 1

05.01.2013, 13:33

bun

roxana_simona 1

05.01.2013, 15:16

arata bine

Bya Ralu 1

05.01.2013, 17:20

diaconta 1

05.01.2013, 21:23

imi place

sebirizescu 1

06.01.2013, 21:36

a fost super bun!

Bya Ralu 1

06.01.2013, 21:38

dia

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de curcan cu vin alb la cuptor