Pulpa porc dulce-acrisoara

de mosuletulene in Porc, 8 Feb 2015 | 5085 vizualizari

 

e simplu si firesc sa o-mpartasesc...

 

INGREDIENTE

  • O bucata pulpa porc cu grasime
  • 2 linguri gem portocala
  • o lingurita piper boabe
  • o ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • o lingura otet balsamic
  • sare
  • piper proaspat macinat/zdrobit
  • 2 linguri de ulei
  • cuisoare
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa porc dulce-acrisoara:

1. Am zdrobit intr-un mojar de lemn sare bruta si piper verde, foarte bine, cu care se presarat bine carnea. Intr-o tigaie incinsa cu ulei se pune bucata de carne sa se rumeneasca frumos pe toate partile. Se scoate dupa si se aseaza intr-o tava de cuptor si se presara cu ceapa taiata soldatei si se lasa la foc mic pentru 3 ore ;)

2. Otetul, gemul, usturoiul zdrobit si tocat marunt  si piperul boabe usor strivite de amesteca pe foc. Dupa doua ore si jumatate se scoate carnea din cuptor si se unge cu aceasta compozitie. Cuisoarele se infig din loc in loc pentru decor si gust.

3. Se pune din nou carnea la cuptor pentru ultimele 30 de minutesi cand este gata se scoate bucata de carne si se pune in folie de aluminiu si se lasa 10 min inainte de taiere si servire.

Spor si pofta buna!!! ;) 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa porc dulce-acrisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

mihaelar63 1

09.02.2015, 23:41

Total pe placul meu . Usor de preparat si interesanta . Se intampla ca am gem de portocale

Bya Ralu 1

10.02.2015, 14:08

adry88 1

11.02.2015, 15:57

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

ieri la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la cuptor cu piure in straturi