Pulpa de porc in sos

de dakris in Porc, 12 Mar 2012 | 3380 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g pulpa porc degresata
  • 1 ceapa mica
  • ½ ardei rosu
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 lingura faina
  • ulei
  • sare, piper,busuioc,cimbru
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc in sos:

Intr-un vas se pun 2 cani de apa si putin ulei si se pune pe foc. Cand apa incepe sa fiarba adaugam carnea taiata cubulete si o lasam sa fiarba luand spuma formata deasupra. Dupa ce a scazut apa se lasa carnea sa se rumeneasca un pic in uleiul ramas.

Ceapa si ardeiul taiate marunt se pun intr-o cratita cu 1 ceasca de apa 30 ml ulei, se acopera cu un capac si se lasa sa se inabuse. Cand legumele s-au fiert si apa s-a evaporat se pune si carnea si se lasa sa se caleasca cateva minute impreuna. Se adauga pasta de tomate si usturoiul taiat felii si se mai lasa 5 min sa se caleasca putin amestecand din cand in cand. Se toarna 2 cani de apa incalzita si se lasa sa fiarba cca 10 min apoi se condimenteaza dupa gust.

Intr-un castronel dizolvam o lingura de faina in putina apa amestecand bine sa nu rezulte cocoloase si varsam peste sos. Se lasa sa fiarba inca 10 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc in sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc inabusita cu garnitura de orez salbatic