O mancare satioasa si pe gustul nostru.
Pulpa de porc trebuie sa fie degresata si dezosata. Se spala, se zvanta si se portioneaza bucati mai groase.Acestea se dau cu putin ulei, se condimenteaza, dupa care se asaza intr-o tava cu 4-5 linguri de apa. Se introduce recipientul la cuptor pentru circa 25 de minute, avand grija sa se rumeneasca pe ambele parti.
Rosile din conserva le taiem marunt,le curatam de coaja si le calim putin intr-o tigaie cu putin ulei de masline.Se adauga usturoiul feliute, oregano si o cescuta de apa, apoi se toarna peste carnea rumenita si se mai lasa la cuptor inca 20 de minute. Pofta buna!
1
Daca vrem un sos mai gros, turnam sosul intr-o cratita si il fierbem pana capata consistenta dorita, apoi il punem inapoi peste carne.
2
Servim carnea fierbinte cu piure de catofi, insotita de muraturi sau salata verde.
3
Putem adauga vin,boia de ardei dulce,crengute de rozmarin.