Friptura de miel

de andreea_angelo in Oaie, 12 Noi 2012 | 6030 vizualizari

 

reteta asta am facut-o mai demult dar abia acum am gasit pozele!!!

 

INGREDIENTE

  • carne de miel
  • usturoi
  • condimente
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel:

Carnea de miel o spalam bine in mai multe ape, dupa ce o scurgem de apa, adaugam condimentele: usturoi pisat, condiment pt friptura, sare, piper, putin ulei si masam bine carnea

Punem in tigaie mai mult ulei si fierbem carnea in ulei incins pana se rumeneste!!!

TIPS-URI

1

eu am folosit ca si garnitura -cartofi prajiti-

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de oaie cu vinete, in crusta de migdale