Pulpa de manzat de vita cu sos de vin la slow cooker Crock Pot

de Bya Ralu in Slow Cooker, 26 Oct 2020 | 2690 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata carne manzat de vita
  • 1-2 catei usturoi
  • 50 ml vin rosu
  • ulei masline
  • apa
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de manzat de vita cu sos de vin la slow cooker Crock Pot:

Carnea se spala, se taie bucati si se asaza in vasul aparatului slow cooker Crock Pot.

Punem ulei de masline, usturoiul taiat felii, condimnetele, apa. Setam functia High si lasam pentru 3:30 .

Cand mai este doar 1 ora, se adauga si vinul rosu.

Se serveste cu orez sau piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de manzat de vita cu sos de vin la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura din burta de porc la slow cooker Crock-Pot