Pulpa de iepure : Clatim pulpa , o condimentam bine cu sare , piper , oregano , vegeta , cu un cutit facem cateva gauri pulpei si punem cate un catel de usturoi , pregatim tava de cuptor , adaugam cuburile de margarina si dam la cuptorul preincalzit la 200 gr cca 40 de minute!
Spaghetti : Punem spaghettele la fiert impreuna cu un varf lg sare ; Cand acestea sunt aproape fierte , tragem oala de pe foc , mai lasam cateva minute sa stea in apa clocotita dupa care strecuram bine ;
Adaugam pasta de rosii sau bulionul ( 5-6 linguri ) , condimentam cu sare , piper , vegeta ;
Carnatul il taiem feliute , punem intr-o farfurie si lasam la cuptorul cu microunde cca 2 minute ; Scoatem de la cuptor si punem peste spaghetti impreuna cu zeama ramasa de la carnat ; Amestecam bine!
Cand pulpa de iepure este rumenita , scoatem pe o farfurie si servim alaturi de spaghetti sau cum doriti!