Pulpa de ied in vin la slow cooker Crock Pot

de Bunica in Oaie, 21 Ian 2021 | 1618 vizualizari

 

Cand faci un inventar al sertarelor congelatorului si dai peste o pulpa de ied ,eu una,ma duc cu gandul la o friptura .E adevarat ca iti trebuie mai mult timp la maceratul ei decat la preparat.
Si uite asa am facut friptura,care a fost regina la doua pranzuri.
Gata cu vorba, ca vi se face foame:))))))

 

INGREDIENTE

  • o pulpa de ied,cam 1,500 kg.
  • 1/4 lingurita sare
  • 1/4 lingurita piper
  • 1/2 lingurita rozmarin
  • 1 foaie dafin
  • 100 ml vin alb Cotnari
  • Marinada
  • 1/2 lingurita. sare
  • 1/2 lingurita piper
  • 1 baton scortisoara
  • 4 boabe ienibahar
  • 2 foi dafin
  • 250 ml. vin alb Cotnari
  • 1/2 lamaie
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de ied in vin la slow cooker Crock Pot:

Pulpa decongelata se sterge cu hartie prosop si se parleste.

Se taie lamaia si se freaca bine partea cu carne.

Pui carnea intr-un vas incapator si adaugi toate ingredientele pentru marinada.

Acoperi vasul si-l dai la firgider pentru 4-5 ore.Eu pregatesc de seara si las pana dimineata.

Carnea se scoate din marinada,se spala si se pune in vasul Crock-Potului.

Peste pulpa se adaugasarea,piperul,rozmarin,vinul si foaia de dafin.

Acoperi vasul si pornesti aparatul pentru 3 ore.

Friptura se serveste calda sau rece.

Sa va fie de folos!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de ied in vin la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

abstract01 1

23.01.2021, 00:24

Panacris 1

23.01.2021, 18:17

Pfff, cam târziu am ajuns! Mă abonez pentru data viitoare!

mihaelar63 1

27.01.2021, 00:11

Ce bine l-ai asezonat , Buni !!!! Seamana a reteta italiano-greceasca Asa as fi zis pana nu a aparut Cotnariul sa le dea cu tifla ;D

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel gatita la 140 de grade