Beeeeeeeeeey.........,cand am vazut ca Gaby a venit cu dulcele,de parca masa ar incepe cu ceva dulce....hahaha,m-am dus repede si am "confectionat" o fripturica .Asa ca hai sa ne asezam la masa ,eu dau deci fripturica,Mena da sampania,Gaby dulcele .....si restul....????
Se spala carnea ,se sterge cu un prosop absorbant apoi am crestat-o de jur imprejurul osului Asezam pulpa intr-un vas ,o stropim cu ulei de masline si o condimentam dupa gust cu sare , piper si rosmarin . Turnam sos teriyaki atata cat sa cuprinda pulpa.Acoperim vasul si dam la frigider pentru circa o ora dupa care indepartam folia ,turnam vinul peste carne si.....directia cuptor.Din cand in cand stropim carnea cu sosul din tava si lasam pana cand acesta scade iar carnea este bine patrunsa si frumos rumenita.
Am servit cu garnitura de paste si legume pe gratar.
Va astept la masa si va doresc pofta buna!