Pulpa de pui umpluta cu legume si carne tocata de porc

de AlexTeacher in Pui, 5 Oct 2017 | 5362 vizualizari

 

Iti garantez ca reteta Pulpa de pui umpluta va deveni foarte populara in familia ta, mai ales in randul copiilor. Incearc-o si nu vei regreta.
Reteta video pas cu pas o gasesti mai sus.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 1 morcov dat pe razatoare
  • cate 1/2 de ardei gras rosu, galben si verde taiati cubulete
  • 150 g de carne tocata de porc
  • 2 catei de usturoi zdrobiti
  • 2 oua
  • 2 linguri de masline rondele
  • 100 g ciuperci tocate cubulete
  • 120 g cascaval dat pe razatoare
  • 1/2 legatura de patrunjel taiat marunt
  • 1/2 lingurita de cimbru uscat
  • 1/2 lingurita de boia dulce
  • putin ulei
  • sare si piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de pui umpluta cu legume si carne tocata de porc:

Intr-un castron incapator, pune morcovul ras, ardeii, carnea de porc si usturoiul, rondelele de masline, ciupercile, cascavalul si patrunjelul, si asezoneaza cu boia, cimbru uscat, sare si piper. Sparge cele 2 oua deasupra si amesteca totul. 

Da pielea pulpelor la o parte, avand mare grija sa nu o rupi. Inlatura excesul de grasime si asezoneaza cu sare si piper. Umple-le apoi cu compozitia din castron si trage pielea la loc. Pune-le intr-o tava cu hartie de copt si stropeste-le cu putin ulei. Introdu-le in cuptorul incins in prealabil, la 170 de grade. Cand s-au rumenit frumos deasupra, intoarce-le si lasa-le sa se gateasca si dedesubt. Ca sa fii sigur ca pulpele sunt gatite perfect, verifica in zona osului.

Dupa ce au stat cca. o ora si jumatate la cuptor, scoate-le si serveste-le alaturi de un piure de cartofi.

Piele crocanta, pui perfect gatit si-o umplutura pe masura ! Ce altceva ti-ai mai putea dori?

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de pui umpluta cu legume si carne tocata de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Churros reteta traditionala spaniola

ieri la 23:28

Tort cu visine, iaurt si bezea

de Rocsi 9

ieri la 19:50

Rețetă delicioasă de tacos cu căpșuni - Desertul perfect de vară

ieri la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Chiftele de pui in sos de smantina cu ciuperci si mamaliga