Pulpa de curcan in sos de smantana si rosii la Multicooker

de Miha in Curcan, 7 Noi 2013 | 13644 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa superioara de curcan (fara os)
  • 1 ceapa
  • cateva ciuperci Champignon brune
  • 200 g smantana
  • 200 ml suc de rosii
  • 1 lingura faina
  • sare si piper
  • 1 capatana usturoi
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan in sos de smantana si rosii la Multicooker:

In oala interioara a aparatului punem carnea taiata bucati potrivit de mari si cateva linguri cu ulei de masline. Selectam programul FRY si setam timpul la 15 minute. Apasam START. Prajim usor carnea pe toate partile, apoi adaugam ciupercile si ceapa tocata marunt si continuam la programul FRY pana la scurgerea timpului setat.

Adaugam un pahar cu apa, saram si piperam dupa gust. Selectam programul STEW si timpul de 40 de minute. Inchidem capacul si apasam butonul START.

Amestecam smantana cu faina pana obtinem o compozitie omogena. Turnam apoi sucul de rosii si amestecam.

Cu cateva minute inainte de finalizarea programului turnam incet sosul de smantana, amestecand continuu. Adaugam si usturoiul pisat si mararul tocat. Lasam sa fiarba pana la finalizarea programului.

Mancarea se serveste calda, cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan in sos de smantana si rosii la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu prune si mascarpone

de oanapl 7

ieri la 18:33

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

pe 27.09 la 16:08

Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă

pe 27.09 la 10:54

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan la cuptor