Pulpa de curcan glazurata picant

de Bucataras Medi in Curcan, 23 Ian 2012 | 4468 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 lingurita pasta de paprika
  • 2 linguri ketchup picant
  • 1-2 linguri pasta  de rosii
  • 1 pahar cu vin alb
  • boia de ardei dulce
  • 1 lingurita zahar brun
  • ulei de masline
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan glazurata picant:

Pulpa de curcan se spala, se sterge de apa cu ajutorul unui prosop absorbant si apoi se condimenteaza...simplu...cu sare si piper. Stropim cu putin ulei de masline, asezam carnea intr-o tava  si turnam vinul si un pahar cu apa. Acoperim cu folie de aluminiu tava si dam la cuptor pentru circa 30-40 minute.

Pentru glazura, amestecam pasta de paprika cu usturoiul zdrobit, cu  ketchup-ul, cu pasta  de rosii ,boiaua de ardei si zaharul. Deci...dupa circa 30-40  minute, deschidem usa cuptorului, scoatem tava cu friptura, indepartam folia de aluminiu si ungem carnea cu un strat de glazura (jumatate din cantitatea "confectionata") si dam la cuptor. Dupa circa 15 minute ungem din nou carnea cu cealalta portie de glazura si mai lasam la cuptor aproximativ inca 15-20 minute

O scoatem din cuptor, o lasam sa se raceasca putin, dupa care o taiem si o asezam pe un platou, Am servit alaturi de o garnitura de paste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan glazurata picant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan in stil italian