Pulpa de curcan cu orez la cuptor

de adasev12 in Curcan, 3 Apr 2011 | 12077 vizualizari

 

nu mai facusem orez la cuptor si am zis sa vad si eu diferenta...intr-adevar, parca a fost mai bun oleaca....

 

INGREDIENTE

  • o pulpa de curcan intreaga ( copan si partea superioara, cam un kg 200)
  • condimente pt carne
  • usturoi
  • 3 maini de orez
  • 4-5 carciofi
  • o mana de ciuperci din conserva
  • sare, piper, oregano, curry
  • o tulpina de telina
  • 1 morcov
  • jum de ceapa
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan cu orez la cuptor:

Pulpa era taiata in doua...am mai crestat-o eu si am introdus bucatele de usturoi, apoi am condimentat cu de toate, am uns cu ulei de masline si am pus in tava.

Orezul l-am spalat, apoi  l-am pus intr-o cratita, am adaugat ceapa taiata marunt, morcovul , carciofii feliati si ciupercile, am condimentat, am pus si o jumatate  lg-ita de curry iar pt un gust mai intens am adaugat si o tulpina de telina pe cate am scos-o ulterior.

Am incins cuptorul la 200grade , am pus o cana de apa peste carne si am dat-o la cuptor.- dupa o jumatate  de ora am pus si orezul la cuptor si am lasat totul inca o ora aprox.

Carnea am tot intors-o in acest interval de pe o parte pe alta

Am servit cu salata asortata...foarte bun!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan cu orez la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Curcan la cuptor cu garnitura de orez