Va propun o mancare foarte rapida si gustoasa, pe care n-am mai facut-o de mult. Este de fapt arhicunoscutul pui cu sos bechamel si cascaval, dar caruia i-am dat o frumoasa nuanta rosé!
Am pus pulpele de pui in vasul roman (acesta fiind smaltuit, n-a mai fost nevoie sa-l cufund in apa in prealabil), le-am sarat si piperat, am adaugat si dafin, apoi le-am introdus in cuptorul rece, dar la care am pornit focum mediu, urmand sa cresc temperatura pe masura ce s-a incalzit vasul.
Intre timp m-am apucat sa fac sosul bechamel: am topit untul in tigaie, am adaugat faina si am amestecat bine, iar dupa ce s-a ingrosat, am turnat putin lapte, amestecand continuu.
Am tot adaugat cate putin din lapte, pana s-a terminat, iar sosul s-a ingrosat. Acum am pus sare, piper si paprika, pt. nuanta roz. Am scos pulpele din cuptor, am adaugat sosul si cascavalul ras, apoi le-am mai lasat in cuptor sa se rumeneasca (5-7 min.). si a fost gata de servit!
Enjoy!