Curatam pulpele de pui de piele, le spalam sub jet de apa rece si le stergem apoi cu servetele de bucatarie absorbante.
Le condimentam cu sare si piper dupa gust, pentru culoare si aroma presaram pudra curry.
Preincalzim cuptorul la 220 grade.
Asezam sarea grunjoasa intr-o forma termorezistenta, adaugam maghiran si busuioc uscat, apoi asezam pulpele pe patul de sare.
Dam pulpele la cuptor pana es rumenesc frumos pe ambele parti.
Ciupercile se curata si se lasa intregi.
Ceapa curatata si taiata marunt se pune la calit in doua linguri ulei de masline.
Adaugam ardeiul taiat bucati si ciupercile, presaram sare si piper dupa gust, bobitele de mustar si lasam sa se gateasca ciupercile la foc potrivit pana scade apa lasata de acestea si sunt inbracateintr-un fel de sos (format din ceapa si ardei prin sotare). Oprim focul si presaram patrunjel verde proaspat tocat.
Servim pulpele cu ciuperci sotate.
Pofta buna!