De asemenea tot lui Bogdan trebuie sa-i multumesc pentru aceasta delicatesa! :)
Pentru sosul marinara, decojim rosiile si le taiem cubulete mai mici. Curatam si pisam usturoiul. Incingem putin ulei intr-o tigaie, adaugam usturoiul si lasam la calit cateva minute. Adaugam rosiile si lasam sa fiarba la foc mediu, pana se ingroasa sosul. Eu am lasat aproximativ 40 minuite. Dup ace este gata se condimenteaza cu sare, piper si busuioc.
Intr-un robot de bucatarie, blenduim parmezanul, feliile de paine rupte bucatele si oregano.
Batem pieptul de pui ca pentru snitele pana devin subtiri. Pregatim o farfurie cu faina, una cu un ou amestecat cu putina apa si alta cu amestecul de paine. Trecem bucatile de pui prin faina, apoi prin ou si in final prin amestecul de paine.
Punem puiul pe o tava tapetata cu hartie de copt si unsa cu ulei de masline, apoi dam tava la cuptor pentru 20-25 minute.
Pofta Buna!