Pui la tava

de ianculubita in Pui, 8 Apr 2013 | 3799 vizualizari

 

Tot gustul acestui pui il da sosul care este....mmmm....delicios!!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 pui sau pulpe
  • Sos
  • 3 linguri ulei de masline
  • 2 linguri sos de soia
  • 2 linguri miere
  • 1 lingura mustar de Dijon
  • 1/2 lingurita condiment 5 arome (din comert)
  • 1 lingura paprika
  • 1 lingura otet de mere
  • 3 linguri seminte de susan
  • patrunjel verde
  • cimbru uscat
  • frunze de ceapa verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la tava:

Puiul curatat, portionat, spalat, il punem intr-un vas incapator ,unde am amestecat toate ingredientele pentru sos, inclusiv verdeata; amestecam cu mana sa se prinda bine ingredientele pe carne, acoperim si lasam la frigider peste noapte;

Rasturnam carnea cu tot cu sos in tava, mai adaugam 1 ceasca cu apa, acoperim cu folie de aluminiu si lasam la cuptor 30-40 min; spre sfarsit descoperim si mai lasam cateva minute sa se rumeneasca, dupa care se poate servi cu garnitura de cartofi sau orice alta garnitura si salata de sezon.

TIPS-URI

1

sosul din tava nu trebuie condimentat, doar daca avem gusturi mai puternice

2

daca sosul a scazut prea mult la cuptor, dupa ce am scos carnea, adaugam putina apa, amestecam,potrivim de gust si lasam cateva secunde pe foc

3

daca ni se pare prea dulce, in loc de apa, putem adauga vin

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la tava" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Sim0na 1

08.04.2013, 12:55

Daca-i cu sos, este la fix ptr mine! Direct la favorite!

ianculubita 1

08.04.2013, 13:01

Rocsi 1

08.04.2013, 15:17

Lubita vin la masa ca arata atat de bine puiul

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Copanele de pui cu vin la cuptor