am papat ieri tot.....
am incins cuptorul la 200 grade...am spalat bine puiul, l-am parlit de par si iar l-am spalat ca sa putem papa si pielea...adica eu, ca sotu nu serveste nici asa...apoi l-am stropit din belsug cu ulei d emasline, boia, sare, piper, condimente de pui, l-am frecat bine cu aceasta compozitie, i-am dat si pe interior apoi l-am intepat din loc in loc cu varful cutitului si i-am introdus bucatele de usturoi ...l-am tras in teapa pe o sticla si l-am bagat la cuptor, am pus sub el o tava cu apa ....si l-am lasat la perpelit de zor...
cartofii i-am taiat felii mai groase, i-am dat cu ulei, sare, piper, boia, oregano ( rozmarin n-am mai avut si mi-a fost lene sa fug pana la gardul vecinilor, sa iau...:D)....apoi i-am amestecat bine sa se prinda condimentele de ei si i-am pus intr-o tava infierbantata in ainte, la cupror, alaturi de puiut.
am lasat pana s-au rumenit bine, si unii si ...celalalt....cam o ora si 20 min ....am servit cu salata verde si rosii si un pahar de vin rosu...deh...de ziua femeii....( am mai avut si desert, dar nu s epoate prezenta aici...hihihi....)
pe farfurie peste cartofi am pus putin parmezan ras si cateva masline.