Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Carnea de pui se spala , se scurge bine si se pune la calit in uleiul de masline.
Se rumeneste usor pe toate partile apoi se adauga ceapa taiata julien si cipercile taiate felii( daca-s din conserva se scurg si se adauga direct, daca-s crude se fierb in prealabil pe jumatate).
Se calesc toate inca 5 minute apoi se adauga ceasca de vin.
Se fierbe pana se evapora vinul apoi se adauga o cana apa si cubul de knor.
Se pune capac si se fierbe la foc mic 30 minute (acum ..depinde si de carne, trebuie sa fie fiarta).
E momentul sa adaugam smantana amestecata cu amidonul si usturoiul taiat felii.
Mai dam cateva clocote , potrivim gustul de sare (daca mai este necesar) si piper apoi servim cu pofta alaturi de mamaliguta.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola